Till varje måltid serveras grönsaker, bröd, smör, mjölk och vatten

Mån 25/4 Korv och makaroner
Tis 26/4 Fläskpannkaka
Ons 27/4 Plommonspäckad fläskkarré med sås och potatis
Tors 28/4 Kycklingwok med ris
Fre 29/4 Fiskpinnar och potatismos
V 18
Mån 2/5 Soppa med bröd
Tis 3/5 Ketcupfisk och potatis
Ons 4/5 Pannbiff med sås och potatis
Tors 5/5 Spagetti och köttfärssås
Fre 6/5 Biff stroganoff och ris
V 19
Mån 9/5 Stekt fisk med kall sås och potatis
Tis 10/5 Pasta carbonara
Ons 11/5 Stekt fläsk med potatis och löksås
Tors 12/5 Hamburgare med bröd
Fre 13/5 Kyckling i sötsur sås och nudlar